REGISTRY MECHANIC

Waarom is Registry Mechanic een goede keuze voor uw PC?

registry mechanicBelangrijk nieuws: op 4 december 2013 zal de Registry Mechanic en alle software van PC Tools worden opgeheven. Symantec, de uiteindelijke eigenaar van PC Tools, heeft besloten de tent op te doeken. We raden u dan aan om niet meer software van PC Tools te testen. We verwijzen u naar ons artikel over de beste Windows optimalisatie software.

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor de Registry Mechanic, lees dan onze recensie over de Registry Reviver.

Bestaande gebruikers van Registry Mechanic kunnen het beste na het aflopen van hun licentie de software verwijderen. Ook het merk PC Tools wordt opgeheven door Symantec.

Eerst een korte opmerking en samenvatting: de redenen waarom we hier Registry Mechanic bespreken en de moeite waard vinden om te testen zijn de volgende: Registry Mechanic is de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijkste registry cleaner verkrijgbaar op de chaotische online software markt. Registry Mechanic heeft bovendien de beste reputatie en geschiedenis op het internet opgebouwd. U krijgt gewoon de beste kwaliteit en ondersteuning voor uw geld zonder poespas. Het Windows register wordt netjes effectief schoongemaakt en verzorgd. Dit zal uw computer prestaties en stabiliteit ten goede komen. Registry Mechanic is in vele Windows handboeken aanbevolen geworden en op dit moment maken daadwerkelijk al miljoenen mensen over de hele wereld gebruik van deze mooie registry cleaner van PC Tools. Wij hebben trouwens nog nooit klachten gehad van onze lezers.

Wat is de status van het Windows register in uw computer?

Klik voor een gratis PC diagnose scan met Registry Mechanic

registry-mechanic-2012

[download_now product=’registry-mechanic’ id=b1 linktxt=’download registry mechanic’text=’veilig en gratis’]


De Complete Registry Mechanic Recensie:

De Registry Mechanic is door het bedrijf PC Tools gemaakt. Dit is een zeer bekend utility software bedrijf. PC Tools heeft een uitstekende achtergrond in software ontwikkeling voor het maximaliseren van de computer prestaties. Doordat PC Tools zich specialiseerde in de ontwikkeling van software voor  het verbeteren van pc prestaties, is het bedrijf opgekocht geworden door Symantec. Symantec is een Amerikaanse software reus en een van de beste software merken op deze wereld. Symantec is bekend voor vooral haar antivirus software. Symantec wist door de overname van PC Tools specialistische programeerkennis op het gebied van utility software ontwikkeling te bemachtigen. Registry Mechanic wordt nu in vele bekende boeken over Windows optimalisatie en pc reparatie aanbevolen. Onder andere in de volgende bekende pc optimalisatie boeken: Repairing and upgrading your PC van Robert Bruce Thompson, Windows XP PowerHound door Prestan Gralla en Windows Vista Optimization for Dummies door Alan Wyatt .

registry mechanicDe  Registry Mechanic is het paradepaardje van PC Tools en is een van de beste keuzes die u kunt maken wanneer u opzoek bent naar een goede en betrouwbare registry cleaner. Het belang van de Registry Mechanic voor uw computer kan men samenvatten als volgt: Registry Mechanic maakt het Windows register schoon omdat een vervuild register vaak een voorkomende oorzaak is van Windows crashes, slechte prestaties en foutmeldingen. Registry Mechanic heeft een speciaal ontwikkelde detectiealgortime ingebouwd om ontbrekende en ongeldige verwijzingen in het register van uw computer vlug te vinden. Door regelmatig de register in uw Windows besturingsysteem op te schonen, wordt uw computer sneller en stabieler, terwijl de prestaties toenemen.  Net zoals de meeste van onze lezers doen, bent u nu ook welkom gratis Registry Mechanic te testen. U kunt het hier veilig downloaden. Zo kunt u zelf deze mooie registry cleaner eens rustig bekijken en ook vaststellen wat de status is van uw computer register op dit moment.

registry mechanic

Hoe rommelig is uw Windows systeem eigenlijk?

[download_now product=’registry-mechanic’ id=b3 linktxt=’download registry mechanic’]

registry mechanic

 Registry Mechanic Optimaliseert Windows Prestaties

Het normale dagelijkse gebruik, nieuwe software installaties en verwijderingen, ontbrekende of corrupte drivers en het intensief internetten zal leiden tot Windows register vervuiling. Registry Mechanic scant uw gehele register op ongeldige vermeldingen in het Windows register en geeft u een mooi overzicht met alle aangetroffen problemen. U kunt vervolgens de keuze maken om alles automatisch te herstellen of elk probleem apart aan te pakken. De Registry Mechanic heeft ook een backup mogelijkheid (anders hadden we RegistryMechanic hier niet vermeld) zodat u gemakkelijk alle reparaties weer ongedaan kunt maken. Ook kunt u het Windows Register met Registry Mechanic defragmenteren hetgeen ten zeerste aan te bevelen is voor het optimaliseren van uw Windows register. Met Registry Mechanic kunt u het register in uw Windows computer met een paar eenvoudige klikken netjes opruimen, repareren en optimaliseren! Computer problemen met het register in het Windows besturingssysteem zijn een veelvoorkomende oorzaak van Windows crashes, slechte prestaties en foutmeldingen. Door regelmatig een registry cleaner te gebruiken om de registerfouten op te lossen, wordt uw pc sneller en stabieler, terwijl de systeemprestaties toenemen zonder dat het nodig is om dure hardware-upgrades aan te schaffen. Registry Mechanic gebruikt een krachtig detectiealgoritme om ontbrekende en ongeldige verwijzingen in het register van Windows snel op te sporen. Voor een videodemonstratie over hoe Registry Mechanic werkt, kunt u hier klikken op een Youtube video te bekijken: Registry Mechanic Youtube video. Het normale dagelijkse gebruik, het installeren en verwijderen van software, ontbrekende of corrupte drivers en het surfen op het internet kan leiden tot corrupte records in het register, waardoor de computer op den duur trager wordt of zelfs het gewoonweg begeeft. Klik hier voor een gratis PC test met Registry Mechanic omdat het makkelijker is om zo ook concreet te zien hoe deze software werkt en te bepalen wat de status is van uw pc register.

Hoe rommelig is eigenlijk het register van uw computer?

[download_now product=’registry-mechanic’ id=b2 linktxt=’download registry mechanic’text=’veilig en gratis’]

Klik hierboven op de groene download knop zoals onze meeste lezers dit doen. U krijgt dan een gratis pc diagnose met Registry Mechanic omdat ’n second opinion nooit kwaad kan. Nadat u een diagnose rapport heeft ontvangen, krijgt u de keuze om uw computer te repareren en optimaliseren. Dit is mogelijk voor een kleine vergoeding. Deze vergoeding kunt u zien als een investering in uw eigen computer gezondheid. U krijgt natuurlijk uw geld terug mocht u niet tevreden zijn over deze software.

Wat is nieuw in de Registry Mechanic 2013 versie?

• Deze utility software beschermt internet privacy en persoonlijke informatie.
• Deze cleaner verwijdert alle bestanden veilig van uw pc.
• Bovendien “Bleacht” Registry Mechanic vrije ruimte en verwijderde bestanden volgens de norm van het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD 5220.22-M), waardoor de gegevens via de normale bestandsherstelmethoden niet meer zijn op te halen.
• Verschillende invoegtoepassingen voor het opschonen van de geschiedenis in meer dan 100 programma’s, waaronder chatprogramma’s, viewers, P2P-toepassingen en nog veel meer andere software.
• U beschikt ook over een Scheduler. Deze hoeft u maar eenmaal in te stellen en verder gewoon vergeten; uw systeem wordt voor maximale prestaties geoptimaliseerd en de bescherming van uw online privacy gegarandeerd.

+ Wilt u meer functies en gereedschappen? Vergelijk dan Registry Mechanic met de PC Performance Toolkit van PC Tools. De PC Performance Toolkit is, zeg maar, de grote broer van de Registry Mechanic met o.a. ook een bestandsherstel functie en extra Windows optimalisatie mogelijkheden. Test hier de PC Performance Toolkit van PC Tools gratis: Klik & Download de PC Performance Toolkit.

Registry Mechanic – conclusie:

registeropschonenregistrymechanicRegistry Mechanic van PC tools is een hoogwaardige, betrouwbare en zeer goede oplossing voor het opschonen van uw Windows register. U kunt zonder problemen een gratis scan downloaden om te kijken of deze registry cleaner u past.  De fabrikant van deze software is erkend en betrouwbaar. PC Tools is een gevestigde naam en in feite een van de belangrijkste utitility sotware ontwikkelaars van deze wereld met in totaal 250 werknemers verspreid over verschillende kantoren op de aardbol. Registry Mechanic heeft bovendien extra functionaliteit die in veel registry cleaner software ontbreekt. In feite deze functionaliteit past niet bij een registry cleaner, maar is wel zeer handig is om te hebben: internet-privacy bescherming door middel van een bleach process. U kunt uw bestanden permanent wissen met Registry Mechanic door een bleachproces, waarbij de open ruimte op de harde schijf wordt overschreven met willekeurige tekens. Hierdoor worden verwijderde bestanden niet meer teruggevonden. Ook worden andere sporen die u op het internet achterlaat, netjes verwijderd. U kunt dit ook zelf zien in uw eigen test versie. De meeste lezers testen nu dan ook Registry Mechanic gratis.

Klik en Download nu een Gratis Test met Registry Mechanic.

[download_now product=’registry-mechanic’ id=b5 linktxt=’download registry mechanic’]
De eigenlijke prijs van Registry Mechanic  is zeer betaalbaar en goedkoop in verhouding voor wat men ervoor terugkrijgt. Registry Mechanic  kost 29,95 Euro en u kunt deze licentie gebruiken op drie verschillende computers.

Nog steeds aan het twijfelen?

Microsoft zelf beveelt Registry Mechanic aan voor het opschonen van het Windows register. Zie hier de Microsoft website waar Registry Mechanic wordt genoemd: Microsoft & Registry Mechanic. Bovendien, u krijgt gewoon u geld terug wanneer u niet tevreden zou zijn. Vandaar dat we u aanraden om gewoon eens gratis de Registry Mechanic te testen voordat u beslist om deze mooie software te kopen. U heeft niks te verliezen. Natuurlijk, u kunt altijd een andere registry cleaner testen. We hebben op deze website verschillende registry cleaners gerecenseerd. Bovendien, u kunt altijd de Regclean Pro nog eens bekijken en testen. Deze is ook ontwikkeld geworden door een Microsoft Gold Vendor en heeft een uitstekende en meer completere variant, de Advanced System Optimizer. Voor meer informatie: Regclean Pro Review.

Registry Mechanic 2012 van PC ToolsWat is de status van uw Windows register?

Klik voor een gratis register scan met Registry Mechanic

 

Lees ook de Google+ discussie over de Registry Mechanic: Registry Mechanic Discussie.

 

Details & systeemvereisten aangaande Registry Mechanic:

• Actuele versie: 10.0.0.134, Bestandsgrootte: 15,618 KB, Besturingssystemen: Microsoft Windows® 7 (32bit, 64bit), Windows Vista® SP1+ (32bit, 64bit), Windows XP® SP2+ (32bit), Datum release: 31 augustus 2010
• Beperkingen in de testversie: Beperkingen in de testversie: de betreffende testversie geldt voor onbepaalde duur. Problemen die worden aangetroffen, wordt slechts uit 5 gedeelten van het register verwijderd. Voor het verwijderen van alle gedetecteerde problemen is een geregistreerde versie vereist.

We hopen dat deze informatie over Registry Mechanic van PC Tools u heeft verder geholpen. Heeft u vragen en opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen en de verdere posts en artikels over dit onderwerp te lezen. Trouwens Registry Mechanic heeft ook een facebook pagina die u hier kunt raadplegen: Registry Mechanic op Facebook. En de engelse site van de maker:  Registry Mechanic  PC Tools

registry mechanic recensie
Auteur:
[footer]

registry mechanic
$35.00In stock

Product description:
Registry Mechanic, een klassieke registe cleaner voor het opschonen van het Windows register