PC HEALTH ADVISOR – Voor PC onderhoud en reparatie!

De complete PC HEALTH ADVISOR Review:

De PC Health Advisor is zeer bekend en populair in de Verenigde Staten. Het is een nieuwe technologie voor computeronderhoud. Net zoals de auto, heeft een computer ook onderhoud nodig.  Zo niet dan gaat de computer al snel langzamer en sneller kapot. De PC Health Advisor is veel meer dan alleen een registry cleaner en zal heel gemakkelijk ALLE computer onderhoudstaken voor u doen. Er zijn verschillende oorzaken waarom de computer prestaties afnemen, en in het verleden was het moeilijk om deze oorzaken gelijkertijd aan te pakken. In feite, het was nodig om verschillende software hiervoor te kopen om elk probleem apart aan te pakken. De meeste mensen, en ik ook, hebben geen tijd om daaraan te denken…. tot dat onze pc ondragelijk traag wordt, steeds meer crasht of gewoonweg het begeeft. De meeste lezers testen nu ook de eigen computer met de PC Health Advisor terwijl ze deze review lezen. Test deze mooie totaaloplossing voor uw computer gratis omdat u zo gemakkelijk kunt zien wat deze voor u kan betekenen.

Hoe is eigenlijk met de  gezondheid van uw computer?

Klik en download hier nu uw gratis computer diagnose scans

 

Welke tools zitten er in de PC Health Advisor van Paretologic?

De PC Health Advisor is ontwikkeld door Microsoft Partner Paretologic. Het bevat alle gereedschappen in een softwarematige totaaloplossing om uw computer te onderhouden, te repareren, te versnellen en te beveiligen. Hier volgt een kort overzicht van de belangrijkste computer gereedschappen waarover u zult beschikken:

1. Een driver scanner en driver management gereedschap voor het bijhouden van uw hardware drivers. Uw moederbord, muis, keyboard, usb, monitor, geluidskaart, etc. hebben allemaal gereregeld een driver update nodig voor het goed blijven functioneren. Hoe weet u dat uw drivers niet verouderd zijn? Heeft u tijd om dat allemaal in de gaten te houden? Precies, vandaar het nut van een driver scanner.

2. Een process scanner en process management gereedschap voor het in de gaten houden van malifide, corrupte processen en werkzaamheden op uw computer. We hebben ook geen tijd of er bebaalde verdachte processen op de achtergrond meedraaien die duiden op een virus of spyware. PC Health Advisor geeft u automatisch een waarschuwing wanneer er iets verdacht aan de gang is.

3. Een register scanner en management gereedschap voor het opschonen en repareren van het Windows register. Een belangrijke pc onderhoudstaak die beschadigde en loze register sleutels netjes zal verwijderen.

4. Een harde schijf scanner en harde defragmenatie gereedschap voor het optimaal houden van de harde schijven. Dit is een belangrijke pc onderhoudstaak die uw computer snelheid aanzienlijk zal versnellen.

5. Een internet privacy scanner voor het verzekeren dat er geen privacy gevoelige bestanden in verkeerde handen komt en dat deze gegevens van uw systeem kunnen worden verwijderd.

6. Daarnaast bevat het diversen andere gereedschappen zoals een file-extenstion manager en kunt u deze gehele tool aanpassen zoals u dat wilt. U moet het gewoon nu zelf ook deze prachtige software hier nu downloaden en gratis testen om alle functies te zien.

Al deze gereedschappen worden ingezet met ’n druk op een knop waarmee een complete diagnose scan wordt gemaakt van uw computer en u een compleet rapport verkrijgt over de huidige status van uw pc. Op basis daarvan kunt u beslissen welke computer onderhoudstaak u nodig acht uit te voeren of dat u ze allemaal in een keer uitvoert. Met een met een druk meteen alle reparaties en bijwerkingen uitvoeren om uw pc te repareren, te versnellen, te optimaliseren en uw privacy te garanderen. Wat is de status van uw computer? Doe een gratis PC Health Check met PC Health advisor.

Test uw PC gratis met PC Health Advisor

Klik en download uw gratis diagnose scan

De voordelen van PC Health Advisor:

Welke voordelen kunt u verwachten van het inzetten van de PC Health Advisor?

1. Sneller werkende computer:

Versnel uw computer door het verwijderen van tijdelijke bestanden, dubbele bestanden en corrupte rest bestanden die uw computer belasten.

2. Optimalisatie van de computer prestaties

PC Health Advisor heeft verschillende gereedschappen die uw computer opstart en applicatie processen fine-tunen met een simpele klik d.mv. een opstart manager en een process manager.

3. Beveiliging tegen actieve malware

De software zorgt ervoor dat de internet geschiedenis met privacy gevoelige informatie en bestanden met bijvoorbeeld gegevens over uw account logins, passwords, creditlkaart en bank account gegevens worden gewist. Dit wordt gedaan via de ingebouwde process scanner en manager.

4. Stabielere Windows computer

PC Health Advisor heeft een registry cleaner voor het opschonen van het register. Het intensief gebruik van de computer met het vaak installeren en verwijderen van programma’s vervuild langzamerhand uw Windows register meer en meer. Het register opschonen van rommel en het repareren van opgestapelde foutjes is belangrijk om uw computer stabieler te maken en Windows problemen te vermijden.

5. Sneller surfen op het internet

PC Health Advisor zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw internet geschiedenis en cache kunt opschonen, optimaliseert de instellingen en verwijdert onnodige snufjes die uw browser vertragen.

6. Betere Hardware Prestaties

Door het updateren van uw drivers verzekert u zich ervan dat uw hardware onderdelen optimaal blijven werken.

7. Geldbesparing en computer plezier!

Een computer vereist onderhoud, net zoals de auto. Wanneer u niet uw computer beschermt en onderhoudt zult u op den duur problemen krijgen met uw computer. Hoeveel kost het uurloon van een computer reperateur? Bovendien heeft u langer plezier en minder ergernissen met uw computer.

De meeste lezers van ons testen nu ook gratis PC Health Advisor om te kijken naar de status van hun computer. U zult een uitgebreid rapport ontvangen. Om alle reparaties en optimalisaties toe te passen moet u de software registreren en aanschaffen. Nu heeft u een korting van 10 Euro en krijgt u deze totaaloplossing voor uw computer voor het bedrag van 29 Euro. Vrees niet, u krijgt een tevredenheids garantie met een 60 dagen geld-terug garantie.

Computer onderhoud is nodig, net zoals de auto moeten we af en toe de computer oppoetsen, repareren en bijwerken. Voorheen hadden we meerdere tools nodig, maar nu heeft Microsoft Partner Paretologic deze bijzondere totaaloplossing ontwikkeld voor uw computer.

test PC Health Advisor

Test uw PC gratis met PC Health Advisor

Klik en download uw gratis diagnose scan

PC Health Advisor

P.S. Deze software is voor het onderhouden van uw computer en vervangt niet uw anti-virus software. Naast het onderhouden van uw computer met de PC Health Advisor, raden we u ten zeerste aan ook goede anti-malware software te installeren en uw Windows updates uit te voeren.

CONCLUSIE:

Goede utility software is als uw computer zorgverzekering:

 

NIEUW 2017!! Bent u op zoek naar een uitstekend alternatief voor de PC Health Advisor?

Download de Advanced Systemcare Ultimate van Iobit!

Dit is volgens ons een ideale software combinatie voor uw computer veiligheid, onderhoud en stabiliteit:

1. De mooie PC Health Advisor (voor automatische pc onderhoud – stabiliteit- snelheid). 2.  De Secunia Personal Software Inspector (voor het automatisch installeren van software security updates) 3. De Bitdefender Protection (voor het actief scannen en verwijderen van malware en spam). Klaar is Kees!  Deze combinatie geeft u een uitstekende zorgverzekering voor uw computer veiligheid en stabiliteit. Mocht u geen voorkeur voor antivirus merken hebben zoals Bitdefender maak dan kennis met de nieuwste software van Iobit : Advanced Systemcare Ultimate!

 

Samenvatting: Wat is nu eigenlijk het nut van PC Health Advisor?Helaas, we moeten de computer regelmatig onderhouden. Maar, wat voor een onderhoud en wat voor taken moeten we dan wel niet doen? Nou, over die vraag hoeven we ons niet meer echt druk te maken nadat we dit allemaal hebben gelezen. Het is niet meer nodig om hier aan tijd te besteden en ook verschillende software hiervoor aan te schaffen van verschillende bedrijven. Bespaart u zich het geld: Microsoft Partner Paretologic heeft dus een nieuwe complete totaaloplossing ontwikkeld voor computer onderhoud en reparatie. Het zal al deze kopzorgen meteen aanpakken. Deze innovatie zal tevens uw computer netjes onderhouden en uw computer prestaties, snelheid en stabiliteit weer op top niveau terugbrengen. Bovendien beschermt de PC Health Advisor uw privacy op het internet en waarschuwt het u voor virus activiteiten. Klik en test hier gratis de PC Health Advisor van Paretologic! Bent u alleen op zoek naar een pure registry cleaner? Lees dan onze review over Registry Mechanic.

Bedankt voor het lezen van dit artikel over de PC Health Advisor van Paretologic en het testen van deze populaire software voor uw computer. U bent welkom om een reactie te plaatsen over uw test bevindingen en de reacties te lezen van onze lezers.

PC Health Advisor Review

Schrijver: