ANTI-MALWARE

Wat is goede anti-malware?

Anti-malware is een verzamelnaam voor software die u beschermt tegen malware. Een anti-malware programma bevat een malware scanner die alle schadelijke en kwaadaardige programma’s op uw computer kan opsporen en verwijderen. Malware is een verzamelnaam voor alle mogelijke schadelijke en kwaadaardige programma’s die door crackers of hackers worden ontwikkeld om de computer te besmetten. Hieronder vallen virussen, trojaanse paarden, keyloggers, rootkits, spyware, ransomeware, adware, wormen enz.

anti malwareDe toename van meer en meer complexe malware, maakt het moeilijk voor fabrikanten om goede anti-malware te ontwikkelen. Goede anti-malware moet certificaten beschikken van onafhankelijke onderzoekscentra op het gebied van het testen van anti-malware programma’s. De twee bekendste en beste instellingen zijn AV-Test en AV-Comparatives.

Wat is de beste anti-malware op dit moment?

Dit zijn anti-malware programma’s die niet alleen certificaten hebben gekregen van AV-Test en AV-Comparatives, maar ook een uitzonderlijk hoge score hebben gekregen. De beste anti-malware programma’s hebben meer dan 90 van de 100 punten of worden als Advanced + aangeduid.

beste anti malware softwareOp dit moment is de Bitdefender Internet Security Suite de beste anti-malware oplossing. Deze software kan ook moeilijk te verwijderen malware zoals rootkits, Bitcoin ransomware en keyloggers effectief verwijderen uit het Windows register. Het opschonen van het register van malware is daadwerkelijk belangrijk voor uw eigen veiligheid maar ook de gezondheid van uw computer. Malware beschadigt en vertraagt een computer. Heeft u nog geen anti-malware programma? Lees dan de review: Bitdefender Software Review.

De reden waarom we anti malware bespreken is dat malware zich zeer goed kan verstoppen in het Windows register. Vaak alleen de beste virusscanner kan hardnekkige malware verwijderen uit het Windows register. Een slim alternatief voor de Bitdefender software is de RegCure Pro van Paretologic of de Advanced System Optimizer van Systweak.

Bron: