Registry Reviver Review

Voldoet de Registry Reviver aan de vereisten van een goede registry cleaner?

We weten dat het regelmatig gebruik van een professionele registry cleaner goed is voor het verbeteren van de algehele systeem stabiliteit. Helaas, er zijn vele slechte registry cleaners op de markt….. is de Registry Reviver van ReviverSoft betrouwbaar? Dat gaan we nu bespreken.

De Registry Reviver is zeer gemakkelijk in gebruik en heeft een handige navigatie menu. Het opruimen van uw Windows register doet u met een aantal klikken en is dus geschikt voor de ervaren computer gebruiker alsmede de beginner. Na het gebruik van Registry Reviver op een Toshiba Satellite laptop met Windows Vista Home edition, merkten we onmiddellijk een verbetering in de prestaties en stabiliteit van het systeem. Onze test bevestigde dat de Registry Reviver van ReviverSoft hoort bij de best geteste producten. Ook volgens een ander rapport van Software.com had Registry Reviver meerdere fouten gerepareerd op verschillende test pc’s en wist de prestaties te herstellen en te verbeteren. De testresultaten waren goed en maken van Registry Reviver een goede registry cleaner als u het maximale uit uw computer wilt halen. De meeste van onze lezers downloaden dan ook Registry Reviver hieronder.  U krijgt een gratis PC diagnose en daardoor een duidelijk beeld hoe deze register software werkt en eruit ziet.

Download een gratis Registry Reviver proefversie.

Begin hier met het testen van Registry Reviver


Conclusies van de recensies van drie beroemde websites over Registry Reviver:

Update: ReviverSoft heeft in October 2012 een verbeterde versie van de Registry Reviver uitgebracht: Registry Reviver Versie 3.0. De onderstaande review quotes gaan over de voorgaande versie:

registry reviver review

You will not find a better registry cleaner software on the market. It is easy to use and makes the cleaning process simple.” – Top10Reviews, Jan 2012

 

registry reviver recensie

”ReviverSoft hoort bij de best geteste producten. Het heeft meerdere fouten gerepareerd op onze test pc’s en wist de prestatie te herstellen naar beter dan ooit tevoren. ReviverSoft producten zijn must-haves op softewaregebied.”- Software.com, dec. 2009


major geeks review on Registry ReviverReviverSoft producten combineren technisch geavanceerde software met een intuïtieve en makkelijk te gebruiken interface. De resultaten zijn indrukwekkend en maken van ReviverSoft producten een must-have, als u het maximale uit uw computers prestatie wilt halen.
– MajorGeeks, nov. 2009

De test resultaten zijn zeer veel belovend en zoals u ziet de bekende computer sites Major Geeks, TopTenReviews en Software.com waren dik tevreden over Registry Reviver. Waarom test u Registry Reviver niet eens zelf gratis op uw computer? Download Registry Reviver snel en veilig door het klikken op de groene knop hieronder.

registry reviver review

Begin hier met een Registry Reviver Diagnose scan!

registry reviver

Wat zijn de belangrijkste functies van Registry Reviver?

Naast het feit dat Registry Reviver goede test resultaten heeft behaalt, heeft deze volwaardige registry cleaner de volgende belangrijke functies die een goede PC cleaner moet bevatten:

1. De Registry Reviver heeft de mogelijkheid om een herstelpunt ofwel back up te maken van uw register.  Met een herstelpunt van uw Windows register kunnen bij eventuele problemen de veranderingen eenvoudig worden teruggedraaid. Daardoor kunt u snel weer aan het werk bij een eventueel probleem.
2. De Registry Reviver voorziet van 24/7 technische ondersteuning. De ondersteuning voor Registry Reviver is beschikbaar in de software en via e-mail. Aanvragen voor deze technische ondersteuning worden binnen twee uur behandeld.
3. U loopt geen risico wanneer u Registry Reviver besluit te kopen. Registry Reviver geeft u dertig dagen garantie. Als u binnen die tijd niet geheel tevreden bent, krijgt u zonder meer uw geld terug. Klik hieronder  op de groene download knop om Registry Reviver te downloaden & gratis te testen.
4. Extra handige functie is de start up manager. Dit biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk toepassingen te beheren die u bij het starten van u pc laat mee opstarten en uw pc mogelijk vertragen. Door goed beheer van deze toepassingen kunt u de opstarttijd en algehele prestaties van uw computer optimaliseren.
5. ReviverSoft lijkt ons een zeer goed bedrijf, maar is relatief nieuw op de markt en heeft relatief weinig informatie over het bedrijf zelf. Dit is een minpunt aangezien het beste is om een registry cleaner te kopen is van een software ontwikkelaar met een gedegen geschiedenis in het ontwikkelen van registry cleaners. In ieder geval, ReviverSoft ontwikkelt programma’s die uw PC als nieuw laten draaien.

Heel vaak denken mensen dat het tijd is voor een nieuwe computer omdat hun oude computer traag is, vastloopt of niet meer goed opstart. Maar in feite is het zo dat uw PC vaak opgeknapt en zelfs verbeterd kan worden door het draaien van hulpprogramma’s. ReviverSoft’s programma’s zijn ontwikkeld om problemen met een PC snel en gemakkelijk op te lossen, zodat de computer jaren langer meegaat. U hoeft niet langer gebukt te gaan onder de onnodige kosten en het gedoe met een overbodige aankoop van een nieuwe PC. Volgens de bedrijfspagina van ReviverSoft zullen in de nabije toekomst er meer producten en meer oplossingen worden ontwikkeld om haar klanten uit te rusten met de hulpmiddelen die u nodig zijn om de computer te laten werken zoals de fabrikant heeft bedoeld.

Wat is Registry Reviver voor een software?

Registry Reviver is gemaakt door ReviverSoft. ReviverSoft producten zijn nu aardig bekend en ze combineren technisch geavanceerde software met een intuïtieve en makkelijk te gebruiken interface.

Wat zijn de systeem vereisten voor Registry Reviver?

  • Windows® 7 Vista, XP Pro, XP Home in 32 bit of 64 bit versies.
  • 300MHz of een hogere processor
  • 256 MB RAM
  • 22 MB ruimte op de harde schijf
  • Toegang tot internet is noodzakelijk om product updates te registreren en te downloaden

 

Registry Reviver – de conclusie en alternatieven:

De Registry Reviver van Reviversoft. Reviver is engels en betekent opwekken, weer terugbrengen naar een goede gezondheid ofwel leven. De naam heeft wel ergklinische nasmaak  en de naam Registry Reviver staat dus voor het opnieuw tot leven wekken van het register van de computer. We spreken hier dus over een registry cleaner voor het opschonen van de computer en het repareren van registerfouten. Maar, kunnen we tenslotte zeggen dat Registry Reviver voldoet aan de kwaliteitseisen van een goede register opschoner?

ReviverSoft heeft met de Registry Reviver een goed stukje software afgeleverd. ReviverSoft heeft veel tevreden klanten en de Registry Reviver heeft over het algemeen lovende recensies gekregen. U krijgt ook van ons groen licht van om deze software te testen op uw computer. Naar ons inziens, is het belangrijk om toch op te merken dat ReviverSoft geen lange geschiedenis achter de rug heeft m.b.t. de ontwikkeling van registry cleaners. We raden u aan om ons artikel te lezen over de kenmerken van een goede registry cleaner waarbij we ook twee goede registry cleaners bespreken die voldoen aan alle kenmerken. U kunt een van deze registry cleaners zelf ook gratis testen en deze test resultaten vergelijken met die van Registry Reviver.

U bent welkom om Registry Reviver hier gratis te downloaden en te testen. U kunt vervolgens uw test ervaring vergelijken met de Registry Booster of nog beter de Registry Mechanic van PC Tools.  Als u op zoekt bent met een oplossing met meer toeters en bellen, dan is een ander goede optie de meer complete Regcure Pro of Regclean Pro.

Daarna kunt u bepalen in alle rust bepalen welke van deze registry cleaners uw computer mag optimaliseren voor zo’n ongeveer 30 Euro. Natuurlijk, u krijgt bij al deze registry cleaner software ontwikkelaars uw geld terug wanneer u niet waar voor uw geld krijgt.

Download hier Registry Reviver en bekijk het eens rustig voor u zelf.

Hierbij is ons artikel en recensie over de Registry Reviver ten einde. Heeft u een vraag of reactie bent u welkom om deze hieronder te plaatsen. Wilt u meer informatie over ReviverSoft kunt u hier naar de bedrijfspagina gaan: ReviverSoft.

[footer]

Heeft u klantenondersteuning nodig voor Registry Reviver?

Registry Reviver heeft een vriendelijke klantenondersteuning. U bent welkom om uw vragen te stellen direct bij Reviversoft: Registry Reviver Support.

Dit artikel is de mening van een onze schrijvers en is niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van Registry Reviver. Het gebruik maken van een registry cleaner en installeren van software in het algemeen is nooit zonder risico’s. Voor problemen met Registry Reviver, meen gelieve contact op met de klantenondersteuning van Registry Reviver. Schrijver van deze review is: 

registry reviver review