Regcure onder de loep!

1. Voldoet de Regcure registry cleaner?

regcureParetologic is een Microsoft partner en maakt daadwerlijk goede utility software. Helaas, door de Wild West marketing stijl die ze hebben gebruikt hebben ze wel de reputatie van hun Regcure software behoorlijk in opspraak gebracht. De Regcure registry cleaner heeft in feite alle kenmerken van een goede registry cleaner van een technisch oogpunt bezien. De download en installatie van de software is snel en effectief. Regcure heeft een mooi design en voorziet van een makkelijk overzicht. Hoewel Regcure nog steeds kan worden gekocht, kunnen we eigenlijk meteen verklappen dat deze software niet meer voldoet. Regcure heeft namelijk een vele betere en completere opvolger, de Regcure Pro. We raden onze lezers aan om onze review te lezen over de Regcure Pro en niet de standaard Regcure software te gebruiken. Voor degenen die meer willen weten over de oudere Regcure software, kunnen hieronder gewoon verder doorlezen.

 

Aandacht!

Regcure is niet meer actueel, lees meer over de 2012 opvolger: RegCure Pro Review

Lees hier meer over de nieuwe Regcure Pro!

 

Bespreking van de standaard REGCURE secties en functies:

Regcure heeft vier secties die we nu kort zullen bespreken. U kunt terwijl u dit artikel leest ook Regcure zelf gaan testen, hoewel het beter is om de Regcure pro te testen wanneer u daadwerkelijk op zoek bent naar een goede registry cleaner voor uw computer.

De eerste sectie van Regcure. De scanengine van de Regcure van registry cleaner scant alle belangrijke secties van het Windows register en doet een grondige diagnose van alle mogelijke registerproblemen. Na de scan komt er een beknopt scan overzicht van alle resultaten waarbij men met gemak meer details kan opvragen omtrent de gevonden problemen in de betreffende Windows register secties. Dus, zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Wat ons ook opvalt is dat de scan resultaten eerlijk zijn en er niet wordt overdreven zoals dat het geval is met veel rogue ofwel scam registry cleaners het geval is. Er zijn 325 fouten gevonden in het Windows register van een 3 jarige Thinkpad XP laptop en geen duizenden foutjes. Naar ons inziens zijn de scan resultaten eerlijk en accuraat in vergelijking met de beste registry cleaners die we al hebben onderzocht.  De scan is dus daadwerkelijk gratis, maar voor de reparatie van de problemen moet u deze registry cleaner wel aanschaffen. Dit gaat door middel van een registratieformulier waarbij u een email moet invullen. Voor nog geen 30 Euro heeft u een volledige licentie van Regcure. Vele van onze lezers besluiten nu ook om hier een eigen Regcure test te downloaden.

Is uw Windows register in een goede of slechte toestand?

Klik hier nu om Regcure te downloaden

en vergelijk deze met  de Registry Mechanic!

 

regcure_registrycleaner

De volgende sectie van Regcure zijn de settings ofwel instellingen. Hierbij kunt u o.a. instellen of u automatisch een herstelpunt wilt laten aanmaken voordat u het Windows register gaat repareren. Het is goed dat dit mogelijk is, beter zou zijn als dit automatisch ingesteld zou zijn. Dit is op dit moment niet het geval. Ook belangrijk is dat er negeerlijsten instelbaar zijn om bepaalde secties van het register niet te scannen en te repareren. Bovendien is het ook mogelijk om de scans automatisch te schedulen. Het is voldoende om dit te zetten op maandelijks.

De derde sectie is de backup sectie ofwel daar waar de herstelpunten worden aangemaakt van het Windows register van uw computer. Gelukkig is het zo dat Regcure bij ook de eerste proefscan meteen een herstelpunt aanmaakt, in het uitzonderlijke geval er iets met de reparatie mis gaat. Handig is ook dat er informatie wordt weergeven en advies over de aangemaakte registry herstelpunten. De vierde sectie bevat een opstart manager. Dit is een extra feature bij de registry cleaner, maar niet echt wat traditioneel bij een registry cleaner behoort. We zien dit veel dat veel registry cleaners extra features er aan toevoegen om beter te kunnen concurreren.  Tenslotte, is er de sectie met een overzicht van de laatste Windows register scan resultaten. Helaas, het overzicht is puur een overzicht en men heeft geen toegang tot de details. Dit maakt deze sectie een beetje overbodig. Het zou beter zijn als Paretologic deze sectie zou plaatsen in de eerste van Regcure.

2. Wat is de online reputatie van Regcure?

REGCURE de Registry Cleaner van Paretologic is wel het boefje onder de registry cleaners. Regcure was voor nog geen twee jaar geleden een van de meest populaire registry cleaners in de Verenigde Staten. Deze effectieve registry cleaner werd vooral door verschillende internet marketingskanalen verkocht en snel verspreid door vele verschillende verkooppartners. Helaas, deze verkooppartners maakte nogal veel ongeloofwaardige claims over de voordelen van een registry cleaner waarbij de kreet ‘gratis scan’ voor veel irritaties zorgden bij gebruikers aangezien de verwachting werd verwerkt deze registry cleaner gratis te kunnen gebruiken. Daarnaast hadden de verkooppartners die Regcure verkochten met de ‘gratis scan’ kreten op het internet nogal een zeer dun informatie laagje over de software. Het ging vooral om de snelle verkopen en niet om het belang van het goed informeren van een klant. Google’s beleid hieromtrent is behoorlijk gewijzigd en bijna alle slechte Regcure verkooppartners zijn aangepakt geworden. Dit heeft Regcure helaas tot een slechte reputatie gezorgd in vooral de Verenigde Staten. Maar, is het nu ook zo dat een slechte reputatie op het internet nu in verband staat met de technische kwaliteit van deze registry cleaner. Is ondanks de slechte reputatie, Regcure een goede registry cleaner? Dit vonden we een interessante vraag om is nader te onderzoeken.

 

 

3. DE CONCLUSIE OVER REGCURE

Regcure heeft qua reputatie geen goede naam, maar qua technologie voldoet deze registry cleaner voldoet wel zeker en komt ook met een goede product ondersteuning. Dus afgezien van de reputatie in de Verenigde Staten door dubieuze marketing praktijken van haar partners, is het een behoorlijke registry cleaner die u zou kunnen testen en overwegen om aan te schaffen. U kunt hier door te klikken Regcure downloaden en testen. Voor meer informatie over de kwaliteitsnormen van een registry cleaner kunt u het volgende artikel lezen:

regcure_reviewAANBEVOLEN LEESVOER:

Wat is een betrouwbare en goede registry cleaner?

U kunt hier klikken om Regcure te downloaden en testen

regcure_recensie

[footer]