IOBIT ASC Ultimate Review

IOBIT Advanced SystemCare (ASC) Ultimate Review:

IObit is een zeer bekende naam op het gebied van utility software ontwikkeling. Sinds 2004 heeft dit software bedrijf liggen sleutelen aan de Advanced SystemCare software. Recentelijk is IOBIT gaan samenwerken met de beroemde antivirus ontwikkelaar Bitdefender. Dit heeft geleid tot een zeer bijzonder resultaat, de Advanced SystemCare Ultimate met antivirusDeze software van IObit bevat niet alleen een hele reeks van gereedschappen voor het optimaliseren en opschonen van uw computer, het beschikt nu ook over de meest geavanceerde anti-malware technologie. Optimaliseer de prestaties van uw computer en bescherm u zelf tegen malware met deze complete oplossing voor uw computer. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben deze software al geprobeerd, het is aanbevolen, dat u deze mooie software van IObit eens test en vergelijkt met de PC Health Advisor software van Paretologic of de Advanced System Optimizer van Systweak.

iobit

Klik hier om de Advanced Systemcare software te testen!

iobit advanced systemcare

iobit

iobit advanced systemcare

Waarom zou u de IObit Advanced SystemCare software moeten testen?

De IObit bevat naast 26 verschillende gereedschappen voor het optimaliseren en opschonen van uw computer, ook over de beste anti-malware engine op de markt. De IObit ASC Ultimate bevat namelijk een anti-malware engine van Bitdefender. Dit betekent dat u zult beschikken over een superieure virusscanner en een prachtige toolbox voor het sneller maken van uw computer. Wat zijn de belangrijkste taken die de Iobit Advanced SystemCare software voor u zou kunnen uitvoeren:

1. Het beheer en onderhoud van uw harde schijven.
2. Het beheer van systeembronnen zoals CPU/RAM gebruik d.m.v. de ActiveBoost technologie.
3. Het beheer van uw Windows register.
4. Het beheren en aansturen van systeembronnen en programma’s voor het optimaliseren van uw computer snelheid bij het spelen van spelletjes of het surfen op het internet, met behulp van TurboBoost.
5. Het bieden van een uitstekende bescherming tegen malware met behulp van de technologie van Bitdefender, die niet uw computer belast.
6. De software van IObit is zeer gemakkelijk in gebruik, maar bevat ook de mogelijkheid voor gevorderde computer gebruikers om een meer gevanceerde dashboard te krijgen om alle instellingen zelf te beheren en te finetunen.

Conclusie over IObit Advanced SystemCare 2013:

Dus, Iobit voorziet in een complete oplossing voor het verkrijgen van PC top prestaties en veiligheid. Bovendien is de Iobit Advanced SystemCare geheel compatible met andere antivirus software producten die misschien al heeft. Doordat de Bitdefender technologie zit ingebouwd in deze Iobit software, kunnen we gewoon stellen dat de Iobit Advanced SystemCare v6 gewoon een koopje is. Bekijk de software eens voor u zelf en vergelijk deze met de PC Healt Advisor voordat u een beslist uw beurs wel of niet open te trekken.

Iobit reviewEen aanrader:

Test hier Gratis de Iobit SystemCare software

 

Video presentatie over de Iobit Software:

Bekijk het eens voor uw zelf met uw eigen proefversie:

iobit

P.S. De zelfde technologie zit in de nieuwste versie 9 van de Advanced SystemCare.

 

Wat is een goed alternatief voor de IObit SystemCare software?
Een uitstekend alternatief, zonder antivirus technologie, is de PC Health Advisor. Wilt u per definitie een virusscanner erbij hebben, dan kunt u de RegCure Pro software eens testen. Hier kunt u de reviews terugvinden:

goede-registry-cleaners

[footer]
Dit artikel is geschreven door: