Tune Up Utilities

Introductie tot Tune Up

Tune Up is een bekende naam in de wereld van utility software voor het versnellen en optimaliseren van de computer. Tune up is geen standaard registry cleaner, maar een complete gereedschapkist voor het vebeteren van de computer prestaties. Tune Up is dan ook een afkorting van Tune Up Utilities. De term ‘utilities’ refereert naar benodigdheden of gereedschappen voor de computer. Tune Up Utilities laat zich het beste vergelijken met de beroemde PC Health Advisor. Tune Up heeft een uitstekende reputatie en duidelijk haar sporen verdiend. Tune Up heeft alle functies voor uw computer te onderhouden en te reparen. We raden onze lezers dan ook aan om deze Tune Up software te bekijken en te vergelijken met de PC Health Advisor. Hier kunt u Tune Up Utilities 2012 downloaden om te kijken over welke gereedschappen deze software beschikt:

Tune UpWat is de status van uw computer?

Klik hier voor een gratis systeem diagnose met Tune Up

EN

Vergelijk deze software met PC Health Advisor


Welke prijzen heeft Tune Up gekregen?

Tune Up SoftwareTune Up Utilities heeft al vele lovende recensies gekregen van internationale computer sites, zoals PC Magazine, PC Consument, TechWorld, SoftwareLoad, PC Active en Software Crew. De meest recente heeft Tune Up Utilities in de loop van maart van 2011 gekregen van PC Magazine. TuneUp Utilities 2011 is daar benoemd geworden als de Keuze van de Redactie. PC Magazine roemt TuneUp Utilities 2011 om zijn snelheid, volledigheid en effectiviteit. Tijdens het testen versnelde de turbomodus de computer met meer dan 10%. Daarnaast vond deze software 1,5 GB aan overbodige bestanden en 13 GB aan oude back-ups. Ook de Undelete-functie en de defragmentatie-gereedschappen van Tune Up waren zeer gewaardeerd. PC Magazine concludeert dan ook tevreden: “Wil je je heIe systeem onder handen nemen met een systeemoptimaliseerder, dan is TuneUp Utilities 2011 de allerbeste keuze. Het pakket biedt een heel arsenaal aan uitstekende tools en programma’s, is volledig Nederlandstalig en is snel’’. Tune Up 2012 is de verbeterde versie, wij hebben deze hier voor u ter beschikking om eens gratis te testen.

Aanbevolen: download & test Tune Up

tune up utilities

Welke functies zitten er in de nieuwe Tune Up 2012 & 2013 editie?

De nieuwe Tune Up Utilities 2012 heeft 30 gereedschappen om uw computer in topconditie te brengen. We zullen hier heel kort de belangrijkste bespreken. Het is belangrijk om te weten wat Tune Up Utilities u te bieden heeft, hoewel deze software alles automatisch voor u kan doen en met 1 klik uw computer kunt optimaliseren.

1. Terughalen van verwijderde bestanden: Tune Up heeft een undelete functie. Deze functie herstelt verwijderde bestanden, voor zover de voorheen gebruikte geheugenruimte daarvan nog niet overschreven is. Dit werkt voor bestanden die uit de prullenbak verwijderd zijn en ook met foto’s op de geheugenkaart van de digitale camera. Tune Up beschermt u tegen definitief gegevensverlies.

2. Defragmenteren van de harde schijf: Tune Up heeft alle functies om de harde schijf van uw computer te onderhouden en te defragmenteren. Het onderhouden van uw harde schijf door deze o.a. te defragmenteren zal uw computer versnellen.

3. Registry Cleaner: natuurlijk, Tune Up bevat ook een registry cleaner voor het opschonen van het Windows register. Het opschonen van het Windows register zal uw computer stabiliteit ten goede komen.

4. Verschillende Windows Optimilisatie functies: systeem start optimalistie, verwijdering van defecte snelkoppelingen, verwijderingen ongebruikte tijdelijke bestanden, verwijdering van overbodige programma’s, verwijdering van tijdelijke systeem bestanden, verwijdering van tijdelijke internet bestanden, verwijdering van log bestanden enz.

5. Turbo Modus voor Windows: De Tune Up Turbomodus stopt met één druk op de knop meer dan 70 functies van uw Windows besturingssysteem en programma’s van derden, die niet vaak door de gebruiker gebruikt worden. Daaronder vallen achtergrondprogramma’s, geplande onderhoudstaken en diensten die erg veel vermogen verbruiken, zoals het vrijgeven van multimediabestanden met Media Player, penherkenning voor tablet-pc’s en services voor extern onderhoud. Wanneer de Turbomodus is ingeschakeld, beroven overbodige services niet langer de pc van vermogensreserves, waardoor programma’s en Windows weer merkbaar sneller werken.

6. Tune Up economy modus: Tune Up Utilities 2012 heeft een nieuwe functie, de economy modus, die ervoor zorgt dat de batterij langer kan meegaan voor laptops door beter beheer van het stroomgebruik van hardware devices en het aanpakken van processen die te veel energie vreten. Want voor e-mails schrijven en surfen hoeft de computer niet het volledige vermogen te gebruiken. Omdat de hardware in TuneUp Economy-modus minder stroom verbruikt, heeft deze een positief effect op uw energieverbruik van de computer. En door het lagere energieverbruik gaat uw hardware zelfs langer mee.

7. Tune Up program deactivator: de programma deactivator is een nieuwe functie in de 2012 versie voor het proactief vermijden van verminderde systeem stabiliteit. Elke nieuwe installatie van een nieuwe programma zorgt ervoor dat uw Windows computer aan stabiliteit achteruit gaat. Alle programma’s op uw computer belasten in feite uw computer systeem, ook wanneer ze niet actief zijn. TuneUp Program Deactivator™ verlaagt de belasting door geïnstalleerde programma’s tot een absoluut minimum, maar laat de gebruiker wel ongestoord doorwerken. Deze nieuwe innovatie zal alleen die programma’s activeren die u daadwerkelijk gebruikt en de andere programma’s zullen daadwerkelijk op ‘stand-by’ worden gezet. Hierdoor zullen de Windows prestaties flink verbetert worden.

8. Tune Up process scanner: natuurlijk zit er ook een mooie process manager in deze totaaloplossing voor uw computer onderhoudstaken.

Er zitten nog veel meer andere functies, maar onze menig is dat u beter deze software eens gaat downloaden om te zien wat u precies allemaal in deze mooie gereedschapskist heeft zitten. Bovendien, besef dat deze software heel gemakkelijk in gebruik is.

 

Aanbevolen: Test hier Tune Up gratis

Klik om Tune Up Utilities 2012 te downloaden

 

De geschiedenis van Tune Up

Tune UpTune Up Utiltities is ontwikkeld door een duits bedrijf Tune Up Software GmbH in 1997. Tune Up Software is opgericht door Tibor Schieman en Christoph Laumann. Beide heren ontwikkelde toendertijd de eerste Windows optimalisatie software in Duits, de Tune Up 97 software. Het hoofdkantoor ligt in Darmstad. De software werd al snel een enorm success en werd sindsdien elk jaar verbeterd. Op dit moment wordt Tune Up over de hele wereld in meer dan 12 verschillende talen verkocht. Recent heeft Tune Up Software ook een kantoor in de Verenigde Staten geopend om de Amerikaanse markt beter te bedienen. In Duitsland is Tune Up de meest bekende naam op het gebied van utility software en Windows optimalisatie.

Conclusie:

Gezien de reputatie en de voortdurende implementaties van nieuwe innovaties voor het verbeteren van de Windows prestraties, is Tune Up zeker een aanrader. Volgens ons is er geen andere software die in de buurt komt in volledigheid en kwalitiet dan de PC Health Advisor van Paretologic. Deze is ook in een nederlandse versie beschikbaar. Het is slim om beide programma’s te downloaden en te vergelijken voordat u geld investeert in deze waardevolle software. Beide programma’s zullen uw computer prestaties verbeteren en uw computer onderhouden. Dit betekent meer plezier en een langere levensduur voor uw computer met minder ergernissen.

Aanbevolen:

Lees hier meer over de PC Health Advisor

Download hier Tune UP

 

[footer]

Informatiebronnen:

Tune Up artikel is gemaakt door