PC SPEED UP SOFTWARE

pc-speed-upWe moeten bekennen, aanvankelijk waren we argwanend over PC Speed Up. Maar, meteen tijdens onze eerste kennismaking, versnelde PC Speed Up de Windows opstarttijd aanzienlijk. Dus, dit smaakte naar meer….maar, wat is eigenlijk de relevantie en werking van Speed Up PC? Even snel in het kort: deze nieuwe innovatieve software is een pure Windows tweaktool die zijn naam waar maakt. Kijk er zijn heel veel producten die claimen uw  Windows computer te versnellen, maar wanneer u onder de moterkap kijkt van deze producten, blijken het gewoon nep produkten of slechte registry cleaners te zijn. Een goede registry cleaner is daadwerkelijk nuttig gereedschap voor uw computer. Toch zal dit de pc meestal niet enorm versnellen, tenzij er een integratie is met een registry cleaner zoals Paretologic dat gedaan heeft met de nieuwe SpeedyPC Pro 2012.  Deze nieuwe software is alleen nog in het engels beschikbaar: click here for information on SpeedyPC Pro 2012.  De nederlandstalige PC Speed Up is een pure Windows versneller zonder een uitgebreide registry cleaner.

Aanbevolen: test gratis wat uw computer trager maakt!

Klik hier en test gratis PC Speed Up

 

PC Speed UP is dus geen register opschoner, maar een geavanceerde Windows tweaktool die uw Windows prestaties zal versnellen. PC Speed Up scant uw computer op alle rommelige bestanden,verkeerde instellingen en onnodige processen, die uw Windows PC vertragen. Vervolgens zal deze bijzonder software een reeks van tweaks implementeren en reparaties uitvoeren die de snelheid van uw computer weer zal herstellen en laten toenemen. Bovendien is PC Speed Up gewapend met een aantal Windows speedtools. Met een paar simpele klikken worden alle netwerk instellingen, harde schijven, RAM en CPU functies gecontroleerd, schoongemaakt en getuned voor de beste pc prestaties. Herstel, behoud en optimaliseer de computer snelheid met deze bijzondere software. U kunt nu hier de snelheid van uw Windows computer testen en tevens vaststellen welke problemen precies uw Windows prestaties op dit moment langzamer maken.

Wat maakt uw Windows computer trager op dit moment?

Klik hier en test gratis PC Speed Up

[download_now product=pc-speed-up id=b1]

 

Het eigenlijke probleem dat PC Speed UP voor uw oplost:

Is uw computer al traag en langzaam? Het wekt een hoop ergernis om te werken op een trage computer, vooral als men weinig tijd heeft om te wachten. Uw computer heeft zoveel verschillende instellingen, bestanden en processen dat het moeilijk is om uit te zoeken wat uw computer trager en langzamer maakt. Het is nog veel moeilijker om alle technische aanpassingen te implementeren om uw computer snelheid en prestaties weer te herstellen. Het is inherent aan de computer dat deze met de duur trager wordt en daar zijn wij als consumenten machteloos aan overgeleverd om uiteindelijk te worden verlost door een vroegtijdige aanschaf van een geheel nieuwe, snellere computer. Was dat eigenlijk wel nodig?

Wanneer u op niet op zoek bent naar een goede registry cleaner, dan is PC Speed Up zeker de moeite waard om te testen. De meeste van onze lezers downloaden nu de gratis PC Speed UP test hieronder om te zien welke technische issues uw computer prestaties belemmeren. U bent welkom om uw computer aan een snelheidstest te onderwerpen door hier te klikken PC Speed Up te downloaden.

Zoekt u een alternatief voor PC Speed Up Software met een registry cleaner?

Test dan SpeedyPC Pro 2012, deze is net nieuw op de markt uitgekomen en bevat de nieuwste snufjes voor het optimaliseren van de computer prestaties en het opschonen van het register.

Lees hier meer over deze nieuwe en complete software!

Aleen in het engels beschikbaar!

Klik voor een gratis scan met PC Speedy Pro