Windows Optimalisatie Software

Een computer nerd heeft u niet meer nodig voor uw computer!
Computer nerdWindows tune up software is speciaal gemaakt voor het verbeteren van de computer prestaties die Microsoft Windows als besturingssysteem gebruiken. Deze software is vaak zeer compleet en doet vele belangrijke optimalisaties, reparaties en onderhoudstaken semi-automatisch uitvoeren. Windows tune up software zal uw computer onderhouden en er voor zorgen dat u langer plezier heeft van uw computer. Het investeren in deze type software is verstandig aangezien u vele Windows problemen hierdoor preventief kunt vermijden. Windows problemen kunt u gemakkelijk oplopen wanneer u niet uw computer onderhoudt.

Wij hebben hier een selectie voor u gemaakt van Windows optimalisatie software die voldoet aan alle kwaliteitseisen en die gemaakt zijn door erkende Microsoft Vendors met een uitstekende track record. U kunt deze software hieronder gratis downloaden en met elkaar vergelijken indien u dit wenst. Zo kunt u het beste zien welke oplossing het beste in de smaak valt.

1. De Systweak Advanced System Optimizer:

systweakDe Systweak Advanced System Optimizer is een prachtige en complete oplossing voor het optimaliseren van uw Windows prestaties. Systweak heeft een goede track record en de Systweak Advanced System Optimizer is het paradepaardje van deze erkende Microsoft Gold Vendor. Keer op keer krijgt deze software de eerste plaats bij Top10Reviews. Dit komt omdat de Advanced System Optimizer eigenlijk alle gereedschappen heeft die een computer nodig heeft om goed en veilig te kunnen werken. Bijvoorbeeld, naast goede gereedschappen voor schijfbeheer bevat de Advanced System Optimizer goede antivirus en anti-spyware software voor het beschermen van uw computer. In totaal heeft u 20 gereedschappen die u semi-automatisch kunt inzetten. Met een paar klikken heeft u de computer prestaties weer op peil gebracht. Deze software is ook veel goedkoper dan de System Mechanic Pro. Het is een aanrader om deze mooie software eens te testen:

windows optimalisatie software

Tune up Systweak

Klik hier om de Systweak ASO te testen!

Informatiebron:

 

2.De PC Health Advisor

Paretologic is een bekende Microsoft partner uit Canada, met een zeer goede track record op het gebied van de ontwikkeling van utility software. De PC Health Advisor is een uitstekende oplossing om uw Windows computer mee te optimaliseren. Het is een volledige gereedschapskist voor computer onderhoud en optimalisatie. PC Health Advisor is onze nummer 1 en is ook in het Nederlands verkrijgbaar. Hieronder kunt u deze software downloaden en testen.

tuneup-pchealthadvisor-software

Windows tune up software

Klik hier om PC Health Advisor te testen!

tune up

Informatiebron:

 

3. REGCURE PRO met antivirus

De REGCURE PRO is de nieuwste en ook meest complete Windows optimalisatie software op de markt aangezien deze ook een goede anti-malware scanner bevat. Naast alle standaard gereedschappen voor het onderhouden van de computeronderdelen, zoals de drivers, harde schijven, het register en alle extra gereedschappen o.a. voor het optimaliseren van de Windows prestaties; bevat deze pas gelanceerde (Februari 2012) software van Microsoft Partner Paretologic ook een uitgebreide anti-malware scanner. Aangezien de reputatie van deze software ontwikkelaar uitstekend is en deze nieuwe software zo veel belovend is, vermelden we deze hier toch voor de mensen die geen problemen hebben met Engelstalige software. De Regcure Pro is helaas nog niet in het Nederlands beschikbaar.

windows optimalisatie software

Tune up met Regcure pro

Tune up software

Informatiebron:

4. IObit Advanced SystemCare 2016

De reden waarom we de Advanced SystemCare op de tweede plaats zetten, is door het gegeven dat deze nu de anti-malware technologie heeft ingebouwd van Bitdefender! IObit is als sinds 2004 aan het timmeren aan de Advanced SystemCare software, maar met deze zeer slimme samenwerking met Bitdefender, heeft IObit een top product afgeleverd voor het beveiligen, opschonen en optimaliseren van de computer.

windows sneller maken en optimaliseren

Klik hier om de IObit SystemCare software te testen:

iobit

iobit advanced systemcare

Informatiebron:

 

5. De Speedy PC Pro met privacy beveiliging en malware verwijdering!

De naam is niet veel zeggend, maar ondanks de slechte keuze van de naam, bevat PC Speedy Pro alle gereedschappen om uw Windows computer te onderhouden, te beschermen en te versnellen. Natuurlijk, ook deze software is ontwikkeld door een erkende Microsoft Gold Partner, maar is helaas nog niet in het Nederlands beschikbaar.

Tune up

Klik hier om Speedy PC Pro te testen!

Windows optimalisatie software Speedy PC Pro

Informatiebron:

6. Tune Up Utilities

Tune Up Utilities is de Windows tune up software ontwikkeld door Tune Up Software. Deze merknamen zeggen al genoeg ( ;  bovendien is het een Duits bedrijf dat deze software heeft ontwikkeld. Tune Up Utiltities heeft een uitstekende reputatie in vooral Duitsland en ze zijn nu bezig het success van Tune Up Utilities 2012 in de hele wereld te reproduceren. Tune Up Utilities is ook in het nederlands beschikbaar. Deze software bevat een registry cleaner, een uitstekende process manager for het beheren van Windows processen zoals b.v. Svchost.exe die af en toe uw computer in de problemen kan brengen.

Tune up en Windows optimalisatie software

en vergelijk met  de

PC Health Advisor

Informatiebron:

7. De System Mechanic Pro van Iolo Technologies!

Iolo Technologies heeft met de System Mechanic Pro een uitgebreide gereedschapskist ontwikkeld voor het optimaliseren, repareren en beveiligen van een Windows computer. System Mechanic Pro heeft al vele verschillende lovende recensies gekregen waaronder een Gold Review van Top10Reviews. Deze software bevat meer dan 50 tools die ook de meer veel eisende computergebruiker heel blij zal maken. System Mechanic Pro is een beest en heeft niks voor niks het achtervoegsel ‘PRO’ voor professional. Naar onze mening is dit een van de beste Windows totaaloplossingen voor PC onderhoud en beveiliging op de markt, maar deze kost wel meteen wat meer geld (70 US Dollar) en is niet in het nederlands beschikbaar. Wanneer u investeert in deze software zult gemakkelijk uw computer kunnen onderhouden, beveiligen en volledig optimaliseren. Er zit zelfs een internet connection repair module in. Voor meer informatie, lees de review hieronder of krijg meteen een aanbieding van Iolo door het klikken op de onderstaande link onder deze video demonstratie van Top10Reviews. TIP: bekijk de video over de System Mechanic Pro, lees de review en overweeg de prijs, vergelijk uw bevindingen vervolgens met een evaluatie van een ander programma die we op deze pagina bespreken.

system mechanic voor Windows optimalisatie
windows optimaliseren

Kijken kan nooit kwaad en kwaliteit kost vaak wat meer ) : toch hier krijgt u korting op de System Mechanic ( :

Klik voor een mooie System Mechanic Pro aanbieding van Iolo Technologies

Informatiebron:

8 . De PC Performance ToolKit – niet meer beschikbaar!

PC Tools is de meest gevestigde naam op het gebied van de ontwikkeling van utility software voor computers. De PC Performance Toolkit is de meest complete versie van de bekende PC Tools software reeks. Vandaar, de PC Performance Toolkit is zeer compleet uitgerust met alle gereedschappen om uw computer weer mee te optimaliseren en te onderhouden. Naast de beroemde Registry Mechanic bevat de PC Performance Toolkit o.a. ook harde schijf wiping, defragmentatie en file recovery functionaliteit om verloren en verwijderde bestanden mee te kunnen herstellen. De PC Performance Toolkit is in het Nederlands beschikbaar (zie settings) en een echte aanrader. Test en bekijk deze software bij ons gratis.

Windows performance Toolkit

 

Informatiebron:


We hopen dat deze informatie over Windows tune up en optimalisatie software u goed van dienst zal zijn bij het selecteren van de software die het beste bij uw past. Deze software bevat dus veel meer dan alleen een registry cleaner. Windows optimalisatie software bevat een hele reeks van gereedschappen waarvan een registry cleaner er eentje van is. De specifieke inhoud, functionaliteit en gebruikersgemak kan verschillen tussen de bovenstaande producten. We raden u dan ook aan om een aantal producten te downloaden en met elkaar te vergelijken voordat u beslist om er eentje te kopen. Een alternatieve naam voor Windows optimalisatie software is Tune Up of Power Suite software. U bent welkom om uw bevindingen met onze lezers te delen door het plaatsen van een opmerking. Een goed artikel over het belang van computer onderhoud in het algemeen is computer opschonen.

Windows optimaliseren

[footer]