Regclean

Is REGCLEAN een scam?

REGCLEAN is een merk van een registry cleaner. Het is niet duidelijk wie de maker is van Regclean. Deze registry repair software voldoet niet aan de vereisten voor een goede registry cleaner. Het lijkt zo te zijn dat vele software ontwikkelaars verschillende varianten op de naam regclean maken. Dit omdat de naam zo voor de hand ligt en duidelijk de functie van de software afdekt. We hebben maar een bekende regclean ontwikkelaar gevonden en dat is Systweak. Systweak heeft de Regclean Pro ontwikkeld. De regclean software die wij hebben gevonden op het internet hieronder is dus absoluut een afrader.

Slechte punten over Regclean:

  1. Er wordt niet aangegeven wie de maker is van Regclean en is er geen duidelijk bedrijfsprofiel.
  2. Regclean heeft geen duidelijke technische ondersteuning dan een email adres.
  3. Regclean heeft geen prijzen of certificatie.
  4. Er is geen duidelijke product informatie.
  5. Regclean lijkt adware te zijn.

boxshot Regclean

Het is nogal een onduidelijk verhaal dat niet beter wordt bij de download. Wanneer we Regclean downloaden meldt onze  antivirus programma dat Regclean adware en potentieel gevaarlijk is. Niet zo mooi als een start. Vele zogenaamde software ontwikkelaars ofwel internet criminelen hebben voorheen zogenaamde registry cleaners op het internet verspreid die vol zit met adware of malware. Vandaar dat het onderwerp over registrycleaners vrij omstreden is door de activiteiten van internet criminelen. Het zelfde doet zich nu voor met gratis virusscanners op het internet. Vele gratis virusscanners zijn geen eigenlijk geen virusscanners, maar nep scanners die adware of spyware bevatten. Daarom, test alleen software van erkende software bedrijven. Systweak is een erkend bedrijf en Regclean Pro van Systweak is een goed product. U kunt hier de review lezen: Regclean Pro.

Als het gaat over Regclean software, dan raden we u  tenslotte ook aan ons artikel te lezen over wat een goede registry cleaner moet bevatten: Registry Cleaner Advies.

 

[footer]