PC TOOLS Bedrijfsprofiel

1.PC Tools de maker van Registry Mechanic, een introductie:

pc toolsDe maker van Registry Mechanic is PC TOOLS. PC Tools is opgericht in 1998 en starte aanvankelijk als WinGuides.com als een onderdeel van het Winguides Network voordat het van naam veranderde. PC Tools™ is wereldwijd leider in de ontwikkeling van innovatieve software producten waarmee de privacy en de veiligheid van Windows- en Macintosh-computers worden beschermd. In 2008 werd PC Tools door de Symantec Corporation opgekocht. Symantec staat bekend als werelds grootste security software ontwikkelaar. PC Tools en Symantec delen dezelfde uitmuntende software kennis, hetgeen zich uitdrukt in PC Tools belangrijkste software reeks. Symantec zal/heeft in december 2013 de software van PC Tools opgeheven. De onderstaande software producten zijn niet meer beschikbaar. 

2. PC Tools, de belangrijkste software producten:

 

2.1. REGISTRY MECHANIC 2013

pc toolsVoor het opschonen van het Windows register heeft PC Tools Registry Mechanic ontwikkeld. Registry Mechanic is een uitstekende registry cleaner. Nu bevat de Registry Mechanic ook een oplossing voor het verwijderen van uw internet geschiedenis en het digitaal versnipperen van uw persoonlijke informatie. Registry Mechanic is recent uitgeroepen tot de beste utility software van 2010 door SoftwareLoad.com en op de wereld beroemde magazine PC WORLD. We beschouwen de Registry Mechanic als een klassieker onder de registry cleaners. U bent welkom om onze recensie over Registry Mechanic te lezen en daar ook een gratis testversie te downloaden van deze registry cleaner: Registry Mechanic Advies.

 

2.2. INTERNET SECURITY 2012

PC Tools Internet Security 2012 is een totaaloplossing voor de beveiliging van uw computer en bevat o.a. de beroemde Spyware Doctor met anti-virus & anti-spam technologie voor het beveiligen van de computer. De software en diensten van PC TOOLS worden door miljoenen mensen gebruikt. PC Tools heeft klanten in meer dan 180 landen. De klanten van PC Tools zijn divers. De software en diensten worden actief gebruikt door individuele gebruikers, kleine bedrijven, non-profit- en sociale organisaties, opleidingsinstituten, overheden plus een aantal wereldwijd vooraanstaande bedrijven uit de Fortune 500.

Zie hier een uitgebreide, onafhankelijke video over deze security software van PC Tools:

Conclusie van deze lange presentatie: PC Tools heeft met de internet security suite zeer goede security software, maar het is niet de beste op de markt. Een veel beter alternatief is Bitdefender internet security 2013.

PC Tools heeft ook een minder uitgebreide versie van de internet security suite ontwikkeld, de Spyware Doctor. De Spyware Doctor is een spyware remover. Volgens velen is deze niet echt de beste spyware remover meer. De Hitman Pro van SurfRight heeft dan een betere reputatie opgebouwd. Voor meer informatie: Spyware Doctor Review.

3. PC Tools Labs

PC Tools werkt constant aan nieuwe innovatieve software. Op dit moment werkt PC Tools aan een nieuwe patch scanner, browser defender, threath expert, een malware research center en nog veel meer. Voor meer informatie bezoek PC Tools Labs.

4. PC Tools Gratis Software

PC Tools biedt ook gratis software aan. Een gedeelte kunt u terugvinden in de labs van PC Tools. Volgens ons is de Firewall Plus van PC Tools een aanrader. U kunt deze hier gratis downloaden en gebruiken: Firewall Plus.

Met producten van PC Tools kunt u er zeker van zijn dat u voortreffelijk beschermd bent tegen malware, veiliger kunt surfen op internet en e-mailen, meer privacy heeft en dat uw computer beter presteert.

5. PC TOOLS concurrentie

PC TOOLS heeft veel concurrentie. De utility & security software markt is bezaaid met concurrerende bedrijven en alle mogelijke software. Met steun van de Symantec Corporation kan ze goed de concurrentie te lijf gaan en haar positie blijven handhaven als een van de marktleiders. Een concreet voorbeeld waar PC Tools haar positie aan het verliezen is: Registry Mechanic was voor lange tijd de onbetwiste marktleider, maar op dit moment is de aanwezigheid van Registry Booster en Registry Reviver op het internet alom tegenwoordig. Concurrentie gaat helaas wel te werk met dubieuze marketing praktijken en beloftes die niet correct zijn om PC Tools en haar paradepaardje de Registry Mechanic van haar troon te stoten.

6. PC Tools locaties

PC Tools levert haar software over de gehele wereld en heeft meer dan 250 medewerkers in dienst verspreid over vier locaties. Het hoofdkantoor van PC Tools ligt in Sydney – Australie, maar ze heeft ook kantoren in Shannon – Ierland, Mountain View – VS, Reading – UK, en Kiev – Ukraine.


Verdere informatie:

Hierbij komt ons overzicht over PC Tools ten einde en we hopen dat de Registry Mechanic u zal bevallen. Laat ons weten als u opmerkingen heeft, u kunt ze hieronder plaatsen.

[footer]