PC Tools Performance Toolkit – Review

Performance Toolkit Review

PC Tools is de meest vertrouwde naam op het gebied van de ontwikkelling van uitstekende utility software. De Performance Toolkit is het paradepaardje van PC Tools. Het is een krachtige gereedschapskist waarmee u gemakkelijk uw computer mee kunt opschonen, optimaliseren en repareren. Bijzonder is ook dat de Performance Toolkit file recovery en file wiping functionaliteit bezit. Wanneer u een bestand per ongeluk heeft gewist en u kunt deze niet meer terugvinden op uw computer zal deze software dit makkelijk voor u kunnen doen. We raden u aan om deze mooie software te testen.

Download een gratis proefversie van deze krachtpatser van PC Tools.

 

Wat bevat de PC Performance Toolkit?

De ingebouwde gereedschappen van de Performance Toolkit zullen het volgende voor u doen:

  • Het terughalen van verwijderde bestanden – file recovery.
  • Het verwijderen van dubbele en corrupte bestanden – file cleaning.
  • Het register opschonen en comprimeren – professional registry cleaning: de Registry Mechanic!
  • Het defragmenteren van de harde schijven – defragmentering.
  • Het permanent wissen van bestanden – file wiping.
  • Het beheren van start up programma’s – start up manager.
  • Het implementeren van Windows tweaks – Windows optimalisation.
  • Het waarborgen van uw internet privacy – internet privacy controls.

 

Hoe ziet de PC Tools Performance Toolkit eruit?

De software is ook in het Nederlands beschikbaar. Dit kunt u instellen onder settings. Test de Performance Toolkit op uw computer zoals de meeste lezers dit doen om te zien welke gereedschappen in deze mooie gereedschapskist voor uw computer zitten.

Klik op de groene knop om uw gratis proefversie eens te bekijken en om zelf te spelen met alle functies.

Zoals u kunt zien is de Performance Toolkit van PC Tools een krachtige gereedschapskist voor het optimaliseren van uw Windows computer. De software is zeer gemakkelijk in gebruik en werkt prachtig. Uitstekende software dat je mag verwachten van het softwarebedrijf PC Tools. In alle computer optimalisatie tests met behulp van de Geekbench system benchmarker, scoort de PC Performance Toolkit uitstekend. Vandaar dat we u aanraden om deze software zelf eens te bekijken: PC Tools Performance Toolkit.

 

Wat bevat de PC Performance Toolkit niet?

De Performance Toolkit bevat geen processcanner en geen driver scanner. Een process scanner kan Windows processen inspecteren en vaak ook beheren. Windows processen zoals b.v. Svchost.exe kunnen soms problemen opleveren. Wanneer u denkt dat een process scanner zeer belangrijk is dan, zult u de PC Health Advisor van Paretologic eens moeten bekijken. De PC Health Advisor bevat wel een goede processcanner en een goede driverscanner, maar geen file recovery functie. Het is aan u om te beslissen welke gereedschap u het liefste wegschrapt.

Naar onze mening is PC Health Advisor meer completer en een goede keuze wanneer u geen file recovery en file wiping gereedschap nodig heeft. Vandaar dat we u aanraden om de Performance Toolkit te vergelijken met de PC Health Advisor. Dit is een uitstekend alternatief.

 

Hoe ziet de PC Health Advisor van Paretologic er uit?

Slimme zet: vergelijk de PC Health Advisor met de Performance Toolkit!

Hoe is eigenlijk met uw computer?

Klik en download hier nu uw gratis PC Health Advisor testversie!

pchealthadvisor

paretologic PC Health Advisor

 

De Systeem vereisten?

De PC performance toolkit van PC Tools is compatible met Windows 7, Vista, en XP computers. PC Tools Performance Toolkit 2011 heeft 100MB ruimte op de harde schijf nodig en een internetverbinding voor het registreren van de software en het ontvangen van updates. Wanneer u de software opstart zal deze beginnen met het opstarten van een scan. De barometer in het menu van de Performance Toolkit, zal aangeven wat de status is van uw computer. De computer opschonen zult u makkelijk kunnen doen met deze uitstekende software van PC Tools.

Test hier de Performance Toolkit: Start de Performance Toolkit download.