Mackeeper Review

Wat is de Mackeeper voor iets? 

Voor de verdwaalde Mac gebruikers wil ik hier even de Mackeeper bespreken. Hoewel een Mac computer geen register heeft zoals in een Windows computer en daardoor geen registry cleaner nodig heeft, is het wel zo dat een Mac computer onderhoud nodig heeft. Het Windows register is maar een onderdeel van een Windows computer. Hoewel een Mac geen register heeft, heeft een Mac wel andere typische hardwarematige en softwarematige onderdelen die aandacht nodig hebben. Het meest voor de hand liggende voorbeeld is de harde schijf. Vandaar dat de  Mackeeper onder de noemer utility software wordt geschoven, dit geldt ook voor een registry cleaner. Een registry cleaner bevat maar een aantal functies, haar centrale functie is het opschonen van het register. Voor het onderhouden van de harde schijf heb je een ander product nodig. Een bekende utility sofware programma dat die vele belangrijke functies bevat, is de Advanced System Optimizer van Systweak. In dat opzicht laat zich de Mackeeper enigszins vergelijken. De Mackeeper heeft maar liefst 16 verschillende tools die ontworpen zijn voor het onderhouden, optimaliseren en beveiligen van een Mac.

Ziehier een videopresentatie over de Mackeeper:

Lees hier meer over de Mackeeper

Deze software representeert dus een totaaloplossing voor een Mac computer, terwijl de System Mechanic en de Advanced System Optimizer, totaaloplossingen representeren voor een Windows computer. Het mooie van de Mackeeper is dat deze vele mooie veilgheidsfoefjes heeft en een virusscan engine die zeer krachtig is. AV-Comparatives, een onderzoekscentrum op het gebied van antivirus software heeft de Mackeeper getest en een goede rating gegeven. Dus, je kunt er zeker van zijn dat deze Mac software jouw Mac goed zal beschermen tegen malware infecties. Deze trend van een groeiende malware productie is in de Mac wereld nu flink ingezet geworden doordat meer en meer mensen een Mac computer kopen of overstappen van Windows naar een Mac computer. Dus, heb jij een Mac computer, test dan eens de Mackeeper van Kromtech. Je kunt deze op de volgende pagina testen: Mackeeper Review 2013.

Gerelateerde artikels over het opschonen van een Mac: 

Trouwens, deze Mac utility software is populair over heel Europa. Ik heb verscheidene Mackeeper recensies gevonden in allerlei landen en talen. Ik heb een overzicht gemaakt van een aantal Mackeeper reviews:

[footer]

Mackeeper recensie

Schrijver: 

 

 

 

Meet the Author

Libercom Domain Management
1 comment… add one

Leave a Comment