PC cleaner

PC cleaner of wel…… PC wat?

PC Cleaner is een algemene benaming voor software die uw computer schoonmaakt en is in feite een lege benaming. PC cleaner of computer opschoner van wat dan?  Vaak wordt deze term gebruikt om met een PC cleaner makkelijk de computer sneller te maken of de PC schoonmaken te kunnen. Het kan makkelijk gebruikt worden voor een marketing scam om niets vermoedende gebruikers te foppen en een waardeloos product te laten kopen. Als u opzoek bent naar een PC cleaner kan het gaan om de volgende zaken:

1. Een PC cleaner van registerfouten?

Als u de computer register wilt opruimen van losse en corrupte register sleutels raden we u aan hiervoor alleen de beste software voor te gebruiken. De naam voor deze software is registry cleaner software. Lees meer hierover op: register opschonen advies. Het Windows register is zeer fragiel en kan gemakkelijk beschadigd worden. Ons advies, raak het niet aan en zorg er voor dat het niet is vervuild met malware die zich in het register heeft verstopt.

2. Een PC cleaner van Malware zoals spyware, virus en adware?

Als u de computer wilt opschonen van malware (virus, trojan, spyware, adware) raden we u aan om ons artikel over internet security sofware of anti-malware te lezen. Het is internet is een mijnenveld voor ons ofwel een goudmijn voor cybercriminelen. Free anti-virus software zal u niet afdoende helpen in het e-doolhof vol gecodeerde monsters die uw computer willen binnendringen om deze leeg te roven.

Wat heeft zich in uw computer verstopt?

Klik hier voor een gratis PC scan!

 

3. Een PC cleaner van harde schijfdefragmentatie?

Wilt u de harde schijven defragmenteren en opschonen raden we u aan om ons artikel te lezen over: defragmenteren van de harde schijf.

4. Een PC cleaner van corrupte stuurprogramma’s?

Als u de stuurprogramma’s of drivers wilt herstellen en vernieuwen heeft u hiervoor specialistische software voor nodig die ook wel driver management software wordt genoemd. Lees meer op ons artikel over driver scanner advies.

5. Een PC cleaner voor een Mac computer?

Zoekt u naar software die uw Mac computer kan opschonen? Zeker, in dat geval zult u specifieke software moeten hebben die een Mac computer kan optimaliseren. Lees meer over dit onderwerp op: een MAC opschonen of onze MacKeeper product review: Mackeeper.

6. Bestaat er een product dat PC cleaner heet?

Ja,  er bestaat ook een software product dat PC cleaner heet. Het is van een onbekende fabrikant zonder contact informatie. Deze pc cleaner variant is alleen in het engels beschikbaar is. De software is verouderd en maakt een weinig betrouwbare, professionele indruk. Bovendien heeft het nauwelijks functies voor een bedrag van 30,- $. U krijgt hier voor een internet-privacy beschermer, een fileshredder en een prullenbak schoonmaker….tja.. echt niks om over na huis te schrijven.

We hopen dat deze informatie over het begrip PC cleaner een beetje duidelijk is. Dus een PC cleaner betekent op zich helemaal niks tot dat mijn duidelijk voor ogen heeft wat men wilt aanpakken en daarvoor de beste sotware voor uitzoekt. Als u een product tegenkomt met PC cleaner achtige naam, check eerst deze lijst voordat u het daadwerkelijk gaat downloaden. Koop en download alleen pc utility software van erkende en gevestigde software ontwikkelaars.

7. PC cleaner voor een Mac?

Misschien een paradoxale en ironische vraag, maar zeker, er bestaat ook software voor het opschonen van een Mac computer. Een bekend product is o.a. de MacKeeper. Voor meer informatie over het opschonen van een Macintosh computer lees: Mac Opschonen.

8. PC cleaner van malware infecties.

Bent u op zoek naar PC cleaner die uw computer kan opruimen van malware? Lees dan het volgende goede, en beknopte artikel: antivirus test vergelijk.

Gerelateerde artikels:

Meet the Author

Libercom Domain Management
0 comments… add one

Leave a Comment

Previous:

Next: