ErrorFix Oplichters

Wat is ErrorFix voor iets?

Error Fix is een typische registry cleaner scam. Veel registry cleaners op het internet zijn helaas alleen ontwikkeld voor het oplichten van mensen. ErrorFix is van PCutilities Inc. en ze claimen dat ErrorFix geavanceerde registry reparatie software is voor het versnellen van de computer. Helaas, het is een grote leugen.

Natuurlijk deze utility software presenteert zichzelf als een mooi stukje register repair gereedschap, maar het enigste wat ErrorFix doet is het imiteren van een registry scan met als resultaat het weergeven van een vals rapport over allerlei fouten in het Windows register van uw computer. Het enigste wat deze software kan is het generen van pop up berichtjes die u zullen lastig vallen om u bang te maken en tot aankopen aan te zetten. ErrorFix zal uw computer vertragen en kan ook uw webbrowser hijacken.

In feite men kan zeggen dat ErrorFix een vorm van rogue antispyware software is die in feite zonder u feitelijke toestemming op uw computer wordt geinstalleerd. De reputatie van ErrorFix is dan ook vreselijk slecht en als men kijkt naar de officiele website ziet men meteen dat het slecht is opgebouwd. De betalingsprocedure is ook zeer slecht en verdacht opgezet. De klantenondersteuning werkt niet. Als u een email stuurt werkt het email adres niet. Wilt u meer weten over dit ondwerp lees dan ons artikel over de internet oplichting met nep registry cleaners: Oplichting met Registry Cleaner Scams. Dit is weer een typisch voorbeeld van waarom de betrouwbaarheid van een registry cleaner bekritiseerd wordt door zo’n rotte appel. Wat is een betrouwbare registry cleaner? Dat is in ieder geval een registry cleaner die aan alle kwaliteitskenmerken voldoet, zoals Registry Mechanic van PC Tools.

Wat moet ik doen als ik ErrorFix op de computer heb?

Als u ErrorFix heeft geinstalleerd, verwijder het dan onmiddellijk van uw computer. Op de volgende site kunt u instructies volgen voor het verwijderen van deze scam sofware: ErrorFix Verwijderen. Het probleem is dat het zeer waarschijnlijk deze scamware andere bestanden heeft aangemaakt en verspreid heeft in het Windows register. Daarom het verwijderen van ErrorFix alleen is niet voldoende. Het is geen garantie dat u van deze rommel af bent. Helaas, u zult ook deze verstopte ErrorFix registry entries en bijbehorende processen moeten  checken en verwijderen. (Instructie: HKEY_CURRENT_USER softwaremicrosoftwindowscurrentversionrun “ErrorFix” ).

Het makkelijkste is om een goede antispyware software hiervoor te gebruiken in combinatie met een betrouwbare en goede  registry cleaner voor het repareren van register fouten veroorzaakt door ErrorFix. Wanneer u nog geen registry cleaner of Antispyware en process scanner heeft, kunt eens onze review lezen over PC Health Advisor , Registry Booster of de Slow PC Fighter. Als u ErrorFix ook al heeft gekocht, dan moet u ook u bank waarschuwen over het feit dat u bent opgelicht en dat u er zeker van bent dat ze niet nog een keer geld van u credit card proberen te stelen. Een ander voorbeeld van een registry cleaner scam is RegFix Pro en FixTool Aka Optimizer.

Zoekt u een betrouwbare en goede register cleaner?

Lees dan de review over Registry Mechanic.

 

[footer]

 

Meet the Author

Libercom Domain Management
0 comments… add one

Leave a Comment