Lezersvragen over de Registry Booster van Uniblue

Relevante vragen over de Registry Booster

Aangezien er veel wordt gesproken en geschreven over Registry Booster willen we er toch een post aan wijden om alle vragen op een rijtje te krijgen. Dit maakt het voor onze lezers makkelijker om een goede keuze te maken. Deze onderstaande vragen over Registry Booster zijn gebaseerd op vele vragen en antwoorden die we hebben gekregen  van onze lezers over deze software van Uniblue.

Wat is Registry Booster 2012 voor een software? Is het een virus?

registryboosterRegistry Booster is geen virus of spyware. Registry Booster is gewoon een registry cleaner. Voor de volledigheid, een registry cleaner is een software applicatie voor het opschonen van het register in een Windows computer.  Het register van uw Windows besturingssysteem is te vergelijken met een unieke centrale bibliotheek van alle configuraties en systeeminstellingen van uw computer. Aangezien het register af en toe onderhoud nodig heeft, hebben vele bedrijven registry cleaners gemaakt. De Registry Booster is een registry cleaner die ontwikkeld is geworden door Uniblue.  Registry Booster is een van de meest verspreide registry cleaner op het internet.

Is Registry Booster een goede registry cleaner?

De reputatie van Registry Booster 2012 is nogal twijfelachtig. Dit komt door haar marketing praktijken. Ook onze review over Registry Booster is daardoor niet lovend en voorzichtig. Toch moeten we zeggen dat de Registry Booster niet slecht te noemen is. Uniblue is een Microsoft Gold Vendor. Ze moeten aan strenge eisen voldoen voor het ontwikkelen van hun software. Helaas, door haar agressieve marketing praktijken heeft Uniblue roet in haar eigen eten gegooigd. Er zijn virusscanners die reageren op de Registry Booster van Uniblue en Security.nl de Nederlandse site over computer veiligheid, noemt het een plaag.

Is er een beter alternatief voor Registry Booster?

registrybooster2012Ja zeker, er is een beter alternatief voor Registry Booster. Dat is de ook doelstelling van deze site. Om mensen goed te informeren over goede en ook slechte registry cleaners. Aangezien de betrouwbaarheid en reputatie van de Registry Booster niet optimaal is, is het beter om deze registry cleaner van Uniblue te vergelijken met een andere van een meer erkende ontwikkelaar. Naar onze mening is de Registry Reviver een betere keuze. De Registry Reviver wordt door Microsoft zelf genoemd als een goede registry cleaner en bovendien wordt deze registry cleaner  in vele Windows handboeken aanbevolen. We bevelen aan dat u de Registry Booster ten minste vergelijkt met de Registry Reviver. Registry Mechanic staat voor ons op nummer 1. U kunt meer lezen over deze beste alternatief voor de Registry Booster op: Onze Registry Reviver Recensie.

 

Waarom is er zo’n ophef over Registry Booster?

Dit komt doordat Registry Booster een van de meest beruchte, maar ook beroemde merken is op het internet voor utility software. Registry Booster reklame kun je overal zien en wordt op vele websites over computer problemen aangeboden. Mede doordat het onderwerp ook omstreden is, krijgt Uniblue er snel van langs. Slecht nieuws verspreidt zich snel over het internet en klachten van gebruikers ook. Hoge bomen vangen veel wind, de Registry Booster is zo’n boom. Een ander probleem is natuurlijk ook de naam. De naam zegt dat het register zal boosten. Hetgeen niet het geval is. De naam Registry Booster kan door computer experts als misleidend worden opgevat, vooral in combinatie met de bewering dat Registry Booster u computer zal versnellen. Een registry cleaner zal alleen in uitzonderlijke gevallen uw computer versnellen. Een goede registry cleaner zal bijdragen aan de stabiliteit van uw computer.  Verwacht niet dat Registry Booster uw computer zal versnellen. Het is dus niet zo vreemd dat hierdoor veel mensen zich misleid zullen voelen. Een ander probleem waardoor Registry Booster een deuk heeft opgelopen is door het zogenaamd gratis aanbieden van deze software. Mensen verwachten dat met het gratis downloaden van Registry Booster ze deze registry cleaner ook gratis kunnen gebruiken. Dit is dus niet het geval. Na de Registry Booster scan en het zien van de scanresultaten, zul je Registry Booster moeten kopen om de register fouten te repareren. Het woord gratis is misleidend. Uniblue zou meer specifiek moeten aangeven dat alleen de scan gratis is, maar dat het repareren van het Windows register geld kost.

Hoeveel kost Registry Booster?

Registry Booster kost zo’n 30 Euro per jaar. Een Registry Booster licentie zal men per jaar moeten verlengen. De verlenging van Registry Booster gaat automatisch via de Uniblue Active Protection. Vele mensen zien hier niet zo van gediend. Zodoende zijn er weer vele klachten over de Registry Booster 2011 op het internet verspreid geworden.  Ook dit heeft de reputatie van Registry Booster weer beschadigd.

Wie is de maker  precies van Registry Booster?

Zoals eerder al aangegeven, de Registry Booster 2012 is gemaakt door Uniblue. Uniblue staat ook bekend onder de naam Uniblue Systems en heeft haar hoofdkantoor op Malta.  De oorspronkelijke naam van Uniblue is liutilities.com. Liutilities was in het begin een belangrijke bouwer van online bibliotheken met informatie over o.a. processen, file-extenties en drivers. Dus, Liutilities bevat verschillende online libraries voor hardware onderdelen (devices) DLL bestanden, file extensies, processes, en Malware. Bijvoorbeeld de Malware Library bevat verschillende lijsten met computer virus beschrijvingen. De DLL Library bevat een database met alle mogelijke DLL bestanden.  De Driver Library bevat alle mogelijke stuurprogramma’s en Windows drivers. De process library bevat informatie over alle mogelijke processen die op een computer actief kunnen zijn. Hier zijn de belangrijkste libraries in bezit van Uniblue: Driver Library – Process Library – DLL Library– File Extension Library – Port Library – Error Library . Uniblue begon na het bouwen van deze bibliotheken de Registry Booster te ontwikkelen. In het begin werd de Registry Booster bijna alleen via deze bibliotheken verkocht. Tegenwoordig is de Registry Booster bijna overal wel te downloaden.

Hoe kan ik Registry Booster verwijderen?

Uniblue Registry Booster is niet altijd zo gemakkelijk om te verwijderen van uw computer. Als het niet zo eenvoudig voor u is om de Registry Booster te verwijderen, dan kunt u het beste de Revo Uninstaller proberen.  Zorg er voor dat u de laaste versie van de Revo uninstaller (v.1.8.9.0) installeren. Wanneer deze op uw computer draait dan kunt u klikken op het Menu-item “Deïnstalleren” en vervolgens zoekt u naar  “Uniblue registry booster” in de lijst. Dubbelklik op die lijn. Er wordt vervolgens gevraagd of u zeker bent dat u het geselecteerde programma wilt verwijderen. Klik op “Ja”, en er opent een scherm met verschillende mogelijkheden van verwijderen. Het is belangrijk om hier te kiezen voor “Gevorderd”, en klik op Volgende. Daarna wordt de te verwijderen Registry Booster programma en zijn registersettings geanaliseerd.  Als u daar de vraag krijgt “Weet je zeker dat je UniblueRegistryBooster wilt verwijderen?” dan plaatst u een vinkje bij “Instellingenmap verwijderen” en u drukt vervolgens op de Ja-knop. In de volgende schermen worden installatie en registersleutels automatisch verwijderd. Zorg ervoor dat u steeds voor “Alles selecteren” en alles verwijderen kiest. Ten slotte zal de Registry Booster volledig van uw computer verwijderd zijn.

Waar kan ik Registry Booster recensies en reviews vinden?

Registry Booster Recensie

Registry Booster & Myce

Registry Booster Review

Registry Booster & Overclockers

Registry Cleaner & Heise

Registry Booster & pc opschonen

Waar kan ik Registry Booster Downloaden?

Het beste is om Registry Booster te downloaden bij de downloadcentrum van Uniblue.

Uniblue RegistryBooster Download Pagina

[footer]

Informatie is verzameld door:

 

 

Meet the Author

Libercom Domain Management
9 comments… add one
 • Kees okt 15, 2011, 7:17 pm

  Zeg bedankt voor dit artikel over de Uniblue registry booster. Deze informatie over de Uniblue registry booster is zeer goed en compleet.

 • Boeken top 10 jan 6, 2012, 2:00 pm

  Hey hoi goed bezig mooie site wat ik me wel af vraag volgens mij hebben we deze website laatst in het nieuws ofzo gezien is dat mogelijk? deze site komt me namelijk zo bekend voor! Groetjes

 • Kees jan 30, 2012, 9:32 pm

  Wat is eigenlijk het verschil tussen Registry Booster 2012 en de Registry Booster 2011 versie? Heeft Uniblue beter werk afgelevered met deze nieuwe versie of is er eigenlijk geen verschil?

 • karel feb 22, 2012, 8:13 pm

  Zeg Kees, ik denk niet dat Registry Booster 2012 beter is. Wat kan er nu verschillen dan alleen een nieuw jasje?

Leave a Comment