SpeedUpMyPC Review

UNIBLUE SpeedUpMyPC 2012

Product beschrijving:
De SpeedUpMyPC software van Uniblue is sinds 2003 constant aangepast en verbeterd geworden voor het versnellen van Windows computers. Maakt deze software van Microsoft Gold Vendor Uniblue haar naam daadwerkelijk waar?
speedupmypc 2012 Uniblue 

Gratis beperkte proefversie, de volledige versie is 29.- EURO

Download hier een vrijblijvende proefversie.


Even opletten!! voordat u SpeedUpMyPC gaat kopen, vergelijk deze met PC Speed Up!

Uniblue SpeedUpMyPC 2012 – de volledige review

SpeedUpMyPC is een van de bekendste Windows versnellers op de markt. De software maakt zijn naam waar, het is speciaal ontwikkeld voor het versnellen van Windows besturingssystemen. Het is in feite een van de eerste software producten die Uniblue op de markt heeft gebracht. Sinds 2003 wordt deze mooie Windows tweak software geperfectioneerd door deze bekende Microsoft Gold Certified Vendor. De reden waarom we SpeedUpMyPC bespreken is dat in april 2012 er een nieuwe versie is uitgebracht. SpeedUpMyPC 2012 versie 5.02.7 heeft nu ook registry cleaner functionaliteit. Men kan stellen dat Uniblue haar eigen registry cleaner, de Registry Booster, nu heeft ingebouwd in haar SpeedUpMyPC software. Dit betekent dat SpeedUpMyPC een meer volwaardig product is geworden die nu ook zeker de aandacht van ons verdient!

speedupmypc

screenshot menu van SpeedUpMyPC

 

Wat kan de SpeedUpMyPC 2012 van Uniblue?

Goed naast het feit dat de SpeedUpMyPC nu een volwaardige registry cleaner is, bevat deze een aantal zeer mooie functies voor het versnellen van een Windows computer. Het bevat een process manager waarbij het gemakkelijk is om een Windows processen te beheren. Het is vaak het geval dat een bepaald Windows process de computer prestaties kan vertragen. Dit probleem kan nu makkelijk worden verholpen. Windows opstart processen kunnen er ook mee worden beheerd waardoor men een behoorlijke tijdwinst kan boeken bij het opstarten van Windows. SpeedUpMyPC bevat ook een aantal speed tools en tweaks die kunnen worden ingezet om makkelijk bepaalde systeem instellingen te optimaliseren en CPU verbruik te reguleren. Dit in combinatie met een aantal schoonmaakhulpmiddelen voor de computer zoals de ingebouwde registry cleaner, zal SpeedUpMyPC uw Windows prestaties goed optimaliseren.

Wat zijn de nadelen van de SpeedUpMyPC 2012 versie?

Een nadeel is toch wel dat voor de gevraagde prijs van 29 Euro een defragmentatie tool zouden verwachten. Het defragmenteren van de harde schijf zal de snelheid van Windows ten goede komen. Vandaar, naar onze mening zou dan het product compleet zijn. De meeste Windows versnellers zoals de PC Speed Up hebben een tool voor het defragmenteren van de harde schijf. In het geval van Uniblue’s SpeedUpMyPC is men gedwongen om de PowerSuite te kopen. In de PowerSuite van Uniblue zit naast de SpeedUpMyPC ook een DriverScanner en de MaxiDrive ingebouwd voor het beheren van Windows drivers en de harde schijven. De PowerSuite is in feite de echte SpeedUpMyPC naam waardig. Dit wil niet zeggen dat SpeedUpMyPC een slecht product is, volgens ons heeft Uniblue een goed product ontwikkeld, maar is deze naar onze mening niet volledig genoeg. Het is en blijft een gewoon een echte Windows tweak tool, die we toch wat aan de dure kant vinden. Vandaar dat we alternatieven bespreken zoals PC Speed Up & Speedy PC Pro waarmee u de SpeedUpMyPC van Uniblue mee kunt vergelijken.

scanresultaten SpeedUpMyPC 2012

 

Conclusie over SpeedUpMyPC:

Uniblue heeft met de SpeedUpMyPC mooie software ontwikkeld voor het optimaliseren van Windows prestaties. Naar onze mening is de meer uitgebreide PowerSuite van Uniblue de beste keuze wanneer u zoekt naar goede en complete software voor het onderhouden en optimaliseren van uw Windows computer. In de PowerSuite van Uniblue zit natuurlijk ook de SpeedUpMyPC. Voordat u beslist om deze software te kopen, raden we u aan om de vrijblijvende proefversie te vergelijken met andere concurrenten.

speedupmypc-uniblue

overzicht PC Speed Up

speedupmypc-proefversie

Aanbevolen: test gratis wat uw Windows computer trager maakt!

Klik hier en test gratis PC Speed Up

[download_now product=pc-speed-up id=speedupmypc2]

 

Heeft u ervaringen met SpeedUpMyPC? Deel uw eigen ervaring door het plaatsen van uw persoonlijke review. Uw mening telt en helpt andere lezers bij het maken van de juiste keuze. Zoekt u een engelstalige review van een andere partij, kunt u dit artikel raadplegen: SpeedUpMyPC review. Ik,,hoop dat u dit artikel nuttig vond. Wat is uw mening over SpeedUpMyPC?

[footer]


Remi Valentijn Noord Holland

Netherlands

speed up my pc
$35.00 In stock

Product description:
Speed Up My PC voor het sneller maken van Windows

Meet the Author

Libercom Domain Management
0 comments… add one

Leave a Comment